Все про техніку

Від овочерзіки до комбайна – всю важку роботу на кухні мають робити машини! 

Дата: 19.11.2025
Автор: Денис Лавренчук
Зміст

Кухонна техніка 21 століття докорінно змінила працю кухарів і домогосподарок. Абсолютно всю рутинну, фізично важку роботу виконують розумні машини, ідеально сконструйовані для оптимізації та автоматизації різних кухонних процесів. Від чистки картоплі до замішування тіста — можна нічого не робити руками і не платити за це кухонним працівникам ресторану зарплату, достатньо один раз купити відповідне професійне кухонне обладнання https://profood.com.ua/ua , різноманіття якого величезне, а функції просто фантастичні.

Для прикладу візьмемо таку просту операцію, як нарізка овочів, яка виконується щоденно і скрізь, на кожній кухні: вдома, в кафе, в ресторані, в ларьку з фаст фудом – будь-де. Чи то треба нарізати овочі на борщ, на різні салати, картоплю для приготування фрі, приготувати моркву по-корейськи — якщо все це робити вручну, вдома ще можна з цим якось впоратись, хоч доведеться витратити чимало часу і зусиль.

А от на професійній кухні нарізати овочі руками – це вже позавчорашній день і відстала технологія, жоден поважний заклад (і навіть не дуже поважний, а просто такий, де рахують гроші) не буде платити заробітну плату кухонним працівникам за рутинну операцію, яку за лічені хвилини може виконати кухонна техніка, до того ж виконати краще, ніж людина.

Якісна  електрична овочерізка професійна коштує від 500 доларів, це середня місячна зарплата звичайного кухонного працівника, за ці гроші кафе чи ресторан отримують інструмент для швидкісного нарізання овочів, фруктів, сирів, деяких інших продуктів. Така овочерізка може нарізати продукти ідеально однаковими кубиками, брусками, соломкою, слайсами, натерти як на терку (форму нарізки змінюють за допомогою зміни дисків для овочерізки). Швидкість роботи такої техніки незрівнянна з ручним нарізанням овочів, крім того, продукти нарізані в овочерізці уникають контакту з руками людини, що важливо для гігієни приготування страв зі свіжих овочів, зокрема салатів. Працювати професійна овочерізка чи комбайн буде роками, без вихідних, не потребуючи зарплати. 

Ми описали переваги кухонної техніки для ресторану чи кафе, але і вдома нема сенсу витрачати дорогоцінні години життя на нудні і важкі операції, як може швидко і легко виконати машина. Робокоп-комбайн на домашній кухні може дуже полегшити життя господині, особливо коли робина велика і всі полюбляють домашню їжу. В сезон консервації – це просто рятівна машина, що ідеально наріже овочі на салати в будь-якій кількості.

Ви все ще нарізаєте, натираєте овочі руками? Подивіться навколо, світ змінився, витрачайте свій час на більш цікаві справи, а за вас хай працює кухонний робокоп!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *